نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان اهمیت و مزایای اجرای برنامه های اصلاح نژاد در آبزی پروری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 1-13]
  • آبزی پروری بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]
  • آبزی پروری مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]
  • آبزی‌پروری مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوف حاج طرخان (Perca fluviatilis) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 39-53]
  • آکواریوم بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]

ا

  • ایران ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]
  • اردک ماهی بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]
  • اردک ماهی تعیین و اندازه گیری فلزات سنگین سرب و کروم در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 55-62]
  • ارزیابی حسی بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 62-73]
  • ارزیابی زیست محیطی (EIA) ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]
  • اسانس مریم‌گلی بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]
  • استان گلستان ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]
  • اطلس پلانکتون پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • اطلس پلانکتون پراکنش، تنوع گونه ای و اهمیت زیست محیطی( دیاتوم ها)Bacillariophyta دراکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 13-28]
  • ایک بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]
  • انگل بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]
  • انگل بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]
  • اواپریم مروری برهورمون های مورد استفاده در آبزی پروری و انواع روش های تجویز هورمونی در ایران [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 17-34]

ب

  • بازسازی ذخایر مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوف حاج طرخان (Perca fluviatilis) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 39-53]
  • باسیلاریوفیتا پراکنش، تنوع گونه ای و اهمیت زیست محیطی( دیاتوم ها)Bacillariophyta دراکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 13-28]
  • بافت خوراکی عضله تعیین و اندازه گیری فلزات سنگین سرب و کروم در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 55-62]
  • باکتری بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]
  • بچه ماهی سفید اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]
  • بهبود ژنتیکی اهمیت و مزایای اجرای برنامه های اصلاح نژاد در آبزی پروری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 1-13]
  • بهره برداری ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]
  • بهگزینی اهمیت و مزایای اجرای برنامه های اصلاح نژاد در آبزی پروری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 1-13]

پ

  • پارامتر بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • پاهای شنا بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • پراکنش پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • پراکنش پراکنش، تنوع گونه ای و اهمیت زیست محیطی( دیاتوم ها)Bacillariophyta دراکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 13-28]
  • پرورش در قفس مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]
  • پرورش ماهیان گرمابی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]
  • پیشرفت ژنتیکی اهمیت و مزایای اجرای برنامه های اصلاح نژاد در آبزی پروری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 1-13]

ت

  • تالاب انزلی پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • تالاب انزلی بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]
  • تالاب انزلی پراکنش، تنوع گونه ای و اهمیت زیست محیطی( دیاتوم ها)Bacillariophyta دراکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 13-28]
  • تالاب انزلی تعیین و اندازه گیری فلزات سنگین سرب و کروم در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 55-62]
  • تخریب زیستگاه مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوف حاج طرخان (Perca fluviatilis) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 39-53]
  • تراکم بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • ترکیب جمعیت جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • ترکیب غذایی بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]
  • ترویج ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]
  • تکثیر مصنوعی مروری برهورمون های مورد استفاده در آبزی پروری و انواع روش های تجویز هورمونی در ایران [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 17-34]
  • تیلاپیا بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]

ح

  • حفاظت ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]

خ

  • خانوار تحلیل مهمترین عوامل تاثیر گذار بر رفتار مصرف ماهی خانوارها در ایران [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 37-49]

د

  • دریاچه مخزنی حسنلو مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]
  • درمان بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]
  • دفعات غذاهی اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]
  • دیگچه ارزیابی اثرات زیست‌محیطی توسعه پرورش ماهیان گرمابی (مطالعه موردی: منطقه دیگچه استان گلستان) [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 65-80]

ذ

  • ذخایر ژنتیکی ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]

ر

  • رشد اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]
  • رفتار تحلیل مهمترین عوامل تاثیر گذار بر رفتار مصرف ماهی خانوارها در ایران [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 37-49]

س

  • سیانوفیتا پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • سرانه تامین تحلیل مهمترین عوامل تاثیر گذار بر رفتار مصرف ماهی خانوارها در ایران [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 37-49]
  • سرب تعیین و اندازه گیری فلزات سنگین سرب و کروم در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 55-62]
  • سوف حاج طرخان مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوف حاج طرخان (Perca fluviatilis) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 39-53]
  • سوف‌ماهیان مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوف حاج طرخان (Perca fluviatilis) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 39-53]

ش

  • شاه میگو بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • شدت تغذیه بررسی عادت غذایی اردک ماهی (Esox lucius) نابالغ در تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 81-97]
  • شرایط محیطی مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]

ض

  • ضریب بازماندگی اثر دفعات غذا دهی بر روند رشد بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 29-38]

ع

  • عصاره چای سبز بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 62-73]
  • عصاره هیپوفیز مروری برهورمون های مورد استفاده در آبزی پروری و انواع روش های تجویز هورمونی در ایران [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 17-34]
  • عفونت بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]

ف

  • فیتوپلانکتون پراکنش وتنوع گونه‌ای شاخه سیانوفیتا(سیانوباکتریا)ونقش واهمیت زیست محیطی آنها در زندگی آبزیان در اکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 35-50]
  • فیتوپلانکتون جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • فیتوپلانکتون پراکنش، تنوع گونه ای و اهمیت زیست محیطی( دیاتوم ها)Bacillariophyta دراکوسیستم تالاب انزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 13-28]
  • فرآوری ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]

ق

  • قارچ بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]
  • قزل آلا بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]

ک

  • کپور نقره ای ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]
  • کپور نقره‌ای بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 62-73]
  • کتیرا بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]
  • کیتوزان بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]
  • کروم تعیین و اندازه گیری فلزات سنگین سرب و کروم در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 55-62]
  • کیفیت میکروبیولوژیکی مطالعه برخی از شاخص‌های آلودگی باکتریایی آب دریاچه‌ مخزنی حسنلو جهت امکان سنجی پرورش ماهی در قفس [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 75-88]

گ

  • گوشت چرخ‌شده بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 62-73]

م

  • ماهی اهمیت و مزایای اجرای برنامه های اصلاح نژاد در آبزی پروری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 1-13]
  • ماهی بیماری ایک و درمان آن در کارگاه های آبزی پروری و پرورش ماهیان زینتی [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 51-63]
  • ماهیان سردابی ارزیابی و اولویت بندی ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی کشور از جنبه های حفاظت و بهره برداری [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 51-64]
  • محصولات با ارزش افزوده ارزیابی ترجیح مصرف کنندگان اهوازی نسبت به محصولات نوین فرآوری شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، پائیز و زمستان 98، 1398، صفحه 1-12]
  • مصرف ماهی تحلیل مهمترین عوامل تاثیر گذار بر رفتار مصرف ماهی خانوارها در ایران [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 37-49]
  • میگو جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]
  • مواد غذایی جمعیت های فیتوپلانکتونی موجود در آب استخرهای پرورش میگو استان هرمزگان [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 65-75]

ن

  • نانورس بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 1-16]

و

  • ویروس بررسی عوامل بیماری زای عفونی در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیای نیل سیاه Oreochromis niloticus و قرمز Oreochromis sp. در بافق یزد [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 15-26]

ه

  • همآوری بررسی هماوری خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptoductylus در مولدین تولید شده در شرایط استخری [دوره 3، تابستان 98، 1398، صفحه 27-35]
  • هورمون درمانی مروری برهورمون های مورد استفاده در آبزی پروری و انواع روش های تجویز هورمونی در ایران [دوره 3، بهار 98، 1398، صفحه 17-34]